Новинка на українському ринку! Мультиварка з програмою «Пиво»

Новинка на українському ринку! Мультиварка з програмою «Пиво»

Дата: 13.01.2022 Просмотров: 1104 Комментарии : 0

Турботлива господиня щодня у роздумах: якою смачною та корисною стравою побалувати родину сьогодні? Ну і, звісно, так хочеться, щоб готування не займало занадто багато часу…

Оптимальним рішенням для цих задач стане мультиварка Rotex RMC505-B Excellence. Абсолютно нова модель у лінійці Rotex з розширеним функціоналом, що дозволяє експериментувати, зберігає увесь смак та користь продуктів, а крім того – підходить для всіх членів родини! 

Перевагою мультиварки RMC505-B Excellence є приготування не лише страв, а й напоїв. Вперше в Україні з’явилася мультиварка, у якій можна приготувати власне домашне ПИВО за перевіреним рецептом українського пивовара. Тепер вам не потрібно вмовляти свого чоловіка придбати мультиварку — він захоче купити її сам!

А якщо до вас раптово прийшли гості,  завжди виручить режим ГЛІНТВЕЙН. Душевні бесіди за столом із подругами гарантовані!

mulled wine

Smart cooking: набір функцій та переваг, які роблять мультиварку Rotex RMC505-B Excellence справді сучасною, розумною та зручною помічницею на кухні:

1. Багатофункціональний джойстик управління: керуйте процесом готування без зайвих рухів. Rotex RMC505-B Excellence має джойстик-регулятор, що прокручується і нажимається, наче в сучасному автомобілі. Це забезпечує зручність перемикання режимів, налаштування температури і часу. Тепер, щоб обрати потрібну програму, замість багаторазового натискання на кнопку (і, можливо, у кілька етапів, якщо випадково «проскочив» потрібну програму) потрібно просто прокрутити джойстик, встановити його у потрібне положення і для Старту програми натиснути на нього.

2. Регулювання температури і часу приготування: готуйте саме так, як вам подобається. Розробники Rotex підібрали для вас 30 автоматичних режимів готування: дитяче меню, страви для всієї родини, українські страви, напої. Але тепер і температуру, і час приготування обраної страви визначає не лише мультиварка, а й сама господиня! Rotex RMC505-B Excellence дає змогу приготувати страву саме такою, як любите ви та ваші рідні, експериментувати з новими рецептами та створити свої фірмові страви.

3. Відміна функції підігрівання: контролюйте усі функції самостійно та не хвилюйтеся щодо зайвих витрат на електроенергію. Приємно, коли страви залишаються гарячими. А ще приємніше, коли ви самі визначаєте, коли увімкнути, а коли вимкнути ту чи іншу функцію. У даній моделі мультиварки ви можете заздалегідь відмінити функцію підігрівання страви після закінчення програми й економити на електроенергії. Для цього треба лише знову натиснути на джойстик управління після старту програми.

4. Два окремі дисплеї: для відображення часу та температури. Дуже зручно встановлювати власні налаштування – ви водночас бачите і час приготування страви, і температуру готування. Тепер можна бути впевненою у досконалому результаті!

Приготування страв та напоїв — особлива магія. Тим паче коли справа стосується пива! Рецепт може бути однаковим для всіх, а от смак напою — у кожного господаря свій. Готуйте пиво за нашим рецептом, експериментуйте і створюйте власний!

ПИВО RED ALE

Beer Ale

Додаткові аксесуари:

  • Бродильна ємність 5 літрів
  • Кран пластиковий
  • Гідрозатвор
  • Аерометр
  • Термометр
  • Друшляк з нержавіючої сітки
  • Кастрюля 5 літрів

Інгредієнти:

  • 3 г Дріжджів пивних верхового бродіння, наприклад: FermentisSafale S-04 1300 г Основного солоду,  наприклад: WEYERMANN Premium Pilsner або PaleAle 50 г  Додаткового солоду, наприклад:  WEYERMANN Caraaroma 25 г 
  • Хмелю, наприклад: 5 г
  • Хмелю «Слов'янка» 20 г
  • Хмелю Каскад (Cascade US)
  • Тепла вода (температурою 55 °C)

Солоди викласти в чашу мультиварки, залити теплою водою 55С по верхню позначку чаші MAX,  ретельно перемішати. Закрити кришку. Вибрати програму "ПИВО", натиснути на кнопку «      ». Раз в 15-20 хвилин відкривати кришку та перемішувати солод з водою, не дозволяючи твердим частинкам накопичуватися на дні.  Готувати до закінчення програми. Установити на каструлю об'ємом мінімум 5 літрів друшляк з нержавіючої сітки та пластиковою ложкою (яка входить до комплекту мультиварки),  викласти в друшляк рівним шаром дробину - тверду частину затору,  створюючи шар дляфільтрації. Перелити рідку частину затору з чаші мультиварки у каструлю для варіння через друшляк з дробиною. Додатково промити водою для повного заповнення каструлі. В кінці віджати дробину насухо, притискаючи пластиковою ложкою. Завдяки переливання сусло краще профільтрується, а із солоду вимиються залишки екстрактивних речовин. Чашу мультиварки помити та перелити туди сусло з каструлі. Чашу вставити в мультиварку, вибрати програму "БОРЩ" та натиснути на кнопку «      ». Готувати з відкритою кришкою.

  • Першу порцію хмелю 10 г «Каскад» додати, як тільки закипить.
  • Другу порцію хмелю 5 г «Слов'янка» додати через 40 хвилин.
  • Третю порцію хмелю 10 г «Каскад» додати за 5 хвилин до закінчення програми.

Як можна швидше охолодити сусло до рекомендованої виробником пивних дріжджів температури 19-23 °C, щоб мінімізувати ризик зараження дикими дріжджами. Зазвичай початківці пивовари переносять ємність в ванну з крижаною водою. Перелити охолоджене сусло в бродильну ємність. Розвести пивні дріжджі згідно з інструкцією на етикетці. Внести дріжджі, струсити. Встановити гідрозатвор і перенести ємність у темне місце з відповідною температурою бродіння (вказана на пакетику з дріжджами). Залишити сусло на 6-10 днів для бродіння. Новачки часто орієнтуються по гідрозатвору - відсутність бульбашок 18-24 годин вказує на закінчення процесу бродіння. Перелити пиво через пластиковий кран в заздалегідь простерилізовані пляшки для зберігання, не доливаючи мінімум 2 см до горлечка. Щоб напій вийшов газованим і пінним його карбонізують декстрозою. Найпростіший спосіб - додати в кожну пляшку 8 грам декстрози на 1 літр пива, також підійде (або фруктоза). Пляшки герметично закрити пробками, струснути і перенести в темне приміщення з температурою 20-24 ° C. Залишити на 15-20 днів. Слабке повторне бродіння наситить напій вуглекислим газом. Перемістити газоване пиво в холодильник для дозрівання (значно покращує смак) на 20-30 днів.

Технічні характеристики Rotex RMC505-B Excellence:

rmc505b

  • Живлення 220–240 В, 50 Гц. Потужність 900 Вт
  • Обсяг чаші 5 л. Подвійне антипригарне покриття
  • Електронне керування

30 програм для всієї сім’ї: ЙОГУРТ, ТЕПЛЕ МОЛОКО, МОЛОЧНА КАША, КАША, СТЕРИЛЬНО, ДИТЯЧА СУМІШ, ОВОЧІ, ВІВСЯНКА, КВАСОЛЯ, РИС, СУП, НА ПАРІ, РОЗМОРОЖУВАННЯ, ХОЛОДЕЦЬ, СМАЖЕННЯ, ТУШКУВАННЯ, ПІЦА, БАРБЕКЮ, ЗАПІКАННЯ, ВАРЕННЯ, ПИРІГ, ВИПІЧКА, ПЛОВ, ФРИТЮР,ТІСТО, БОРЩ, ШЕФ-КУХАР, ПІДІГРІВАННЯ, ГЛІНТВЕЙН ПИВО

  • Smart Cooking: функція зміни температури і часу приготування, скасування функції «Підігрівання», багатофункціональний джойстик управління
  • Два LED-дисплеї
  • Шнур живлення довжиною 1,2 м
  • Таймер на 24 години
  • Відкладений старт
  • У комплекті: пластикова пароварка, ложка, ополоник, мірна склянка, кришка для чаші з харчового пластику, книга рецептів (120 рецептів)
  • Корпус: нержавіюча сталь. Колір пластику: чорний

Дізнавайтеся деталі на нашому сайті та пишіть нам з будь-яких питань!

info@rotex.net.ua

Корисні статті
Дивитися всі Дивитися всі