Тисяча і один млинец

Тисяча і один млинец

Дата: 14.01.2022 Просмотров: 535 Комментарии : 0

Rotex RC102M-25 Modena створена, щоб готувати тоненькі, рівномірно просмажені домашні млинчики. Дно сковорідки повністю пласке, що дозволяє швидко і рівномірно розподілити тісто по сковорідці. 

 

Бакелітова ручка вкрита силіконом - для міцного тримання в руці і зручного перевертання млинців.Діаментр сковорідки 25 см. Вона має антипригарне покриття "Marble + 2 color dots" і підходить до всіх видів плит.

Для інших кухонних задач Rotex розробив три серії якісних і стильних сковорідок. 

Серія RC140M Ferrara представлена чотирма сковорідками діаметром: 28 см, 26 см, 24 см і 22 см. Тож ви можете обрати потрібний розмір для ваших потреб. Сковорідки RC140M Ferrara вирізняються яскравим дизайном, але це не єдина їх перевага. Прекрасні антипригарні властивості сковорідці надає спеціальне покриття "Bordo Marble +2 two color dots". Бакелітова ручка вкрита силіконом. 

Наразі, на серію RC140M Ferrara діє цінова акція, встигніть придбати одну з цих красунь до кінця березня:

https://rotex.ua/skovoroda-rotex-rc140m-26-ferrara/

 

 

Серіїя RC152G Graniti та RC132M Modena також представлені в чотирьох розмірах: 28 см, 26 см, 24 см та 22 см. Перша має антипригарне покриття "Granit", від якого і отримала свою назву. Друга - покриття "Marble +2 two color dots". Ручки бакелітові, вкриті силіконом. Всі сковорідки Rotex підходять до будь-яких видів плит: індукційних, газових, електричних, керамічних, галогенних.

Готуйте із задоволенням!

 
Полезные статьи
Смотреть все Смотреть все