Що таке вакууматор і чому він необхідний на кожній кухні
- Вакууматор – пристрій для вакуумної герметичної упаковки продуктів.
Його використовують для:
1.ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКТІВ
Видалення повітря (вакуумація) з упаковки «перекриває кисень» бактеріям, подовжує строк зберігання продуктів у холодильнику і у звичайних умовах, запобігає змішуванню запахів та допомагає заощадити місце у холодильнику та морозильній камері.
2.ГОТУВАННЯ СТРАВ ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕХНОЛОГІЇ SOUS-VIDE (у вакуумі).⠀
Інгредієнти страви у герметичному пакеті варяться протягом тривалого часу у воді, що не досягла температури кипіння. Таким чином можна зберегти повноту гами смаків страви, неповторний аромат спецій і продуктів та їхні корисні властивості.
3. МАРИНУВАННЯ ПРОДУКТІВ
Вакуум прискорює процес маринування, робить продукт більш соковитим та ароматним. Якщо ви маринуєте мʼясо, під час відкачування повітря його пори розширюються, маринад активніше проникає в усі шматочки та інтенсивніше насичує їх смаком.
4. ЗБЕРЕЖЕННЯ АРОМАТУ ПРОДУКТУ⠀
Причина, з якої багато хто вакуумує каву, чай або спеції - бажання, щоб ці продукти не втратили свій аромат.
5.ПАКУВАННЯ ЇЖІ В ДОРОГУ
Збираючись у подорож (коротку або тривалу), кожен зазвичай бере із собою харчові продукти (як вже приготовлені, так і для подальшого приготування). Завдяки вакуумній упаковці можна придбати або приготувати необхідні продукти і взяти їх у дорогу, не ризикуючи, що вони швидко зіпсуються або втратять апетитний зовнішній вигляд.
6. ПАКУВАННЯ ЦІННИХ РЕЧЕЙ ПІД ЧАС ПЕРЕВЕЗЕННЯ⠀
Застосування вакуумної упаковки під час перевезення дорогих або важливих речей, які мають для вас велике значення у будь-якій ситуації збереже речі у належному стані.
⠀
Характеристики:
- Потужність 110 Вт;
- Час запайки 6-10 сек;
- Час вакуумування 10-20 сек;
- Розмір вакууматора 385х150х70 мм;
- Колір пластика – чорний.
⠀
➕ В комплекті: плівка для вакууматора 5 м
⠀
Купити:
⠀