Окрошка
Окрошка - страва, котра асоціюється з літньою спекою, свіжістю та прохолодою. Її часом називають “холодним супом”, адже в основі, як правило, використовують кефір, сироватку або мінеральну воду. Проте з окрошкою все значно простіше, ніж з супом, адже її не треба варити, чекати готовності м’яса чи стежити за тим, щоб овочі не розварилися.
Всього 2 секрети допоможуть вам приготувати страву, котра вгамує літню спрагу і подарує відчуття ситості на тривалий час: треба дібрати улюблені продукти та нарізати їх за допомогою блендера RTB850-B , дві насадки якого буквально створені для ідеального нарізання продуктів.
Ми підготували для вас особливий рецепт окрошки, котра засмакує навіть найвибагливішим. Для приготування вам знадобиться:
2 картоплини середнього розміру;
2 свіжих огірка;
2 варених яйця;
Шинка, приблизно 300 грамів;
5-6 невеличких редисок;
кефір для основи;
сіль;
гілочка зеленого кропу та кінзи.
В першу чергу підготуйте лід: у формочки розкладіть розібрані гілочки кропу, залийте питною водою та покладіть в морозильну камеру. До нього варто буде повернутись аж наприкінці приготування страви.
Попередньо відварену картоплю, огірки, яйця та редиску подрібніть за допомогою блендера. З моделлю RTB850-B цей процес займе буквально кілька хвилин: потужності блендера вистачить, щоб швидко перетворити цілі овочі на дрібні кубики для ідеальної окрошки.
Наступний крок - приготувати зелену цибульку, котра надасть окрошці особливого літньо-зеленого присмаку. Її треба розтовкти ложкою або виделкою разом з сіллю.
Завершуємо приготування змішуванням інгрідієнтів: подрібнені овочі треба залити кефіром, додати настояну цибульку з сіллю. Подають окрошку в глибоких тарілках, з додаванням кубиків льоду.
Готова страва смакує найкраще відразу після приготування. А підкреслити смак готового “літнього” супу можна за допомогою хрустких гріночок з крем-сиром або вершковим маслом, приготувати котрі можна за допомогою тостера з каталогу каталогу ROTEX.